Despre Noi

cine / ce?

sa ne cunoastem mai bine

acolo unde ai nevoie

Căutați spații de birouri lângă metrou, birouri de închiriat în centru sau în nordul Bucureștiului?

Portofoliul nostru include un numar mare de cladiri de birouri in Bucuresti, oferte cu spatii de birouri de inchiriat amplasate in zona centrala, zona de nord, si celelalte parti ale capitalei, cladiri cu certificari verzi BREEAM si LEED, depozite, centre logistice si hale industriale.

Oferim Consultanţă gratuită!

Oferta noastra include de la cele mai reprezentative cladiri de birouri, la cladiri de clasa A si clasa B, depozite, centre logistice fiind adresate tuturor tipurilor de utilizatori, de la start-up-uri interesate de spatii de birouri mici la companii internationale interesate de birouri ultramoderne.

Toate cladirile de birouri din portofoliul nostru au informatii complete, actualizate periodic, platforma facilitand identificarea celor mai bune oportunitati de birouri de inchiriat, depozite, centre logistice si hale industriale conform criteriilor dumneavoastra:

Experienta

Compania noastra este una dintre cele mai importante companii imobiliare, cu o experienta de peste 10 ani în crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai referitor la inchirierea de spatii comerciale. Compania noastra are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de servicii legate de activitatile de inchiriere de pe piata imobiliara. Aceste servicii inseamna consultanta initiala acordata clientilor sai, precum si asistarea lor pana la finalizarea tranzactiei. Combinand experienta practica acumulata pana in prezent cu imbunatatirea permanenta a cunostintelor, suntem in masura sa va oferim consiliere obiectiva si profesionista pentru orice problema ati intampina legat de inchirerea unui spatiu comercial.

AVIZ ISU

Spatiile comerciale inchirate de catre firma noastra detin aviz ISU confiorm legislatiei in vigoare : Legea nr. 307 din 12 iulie 2006 privind apărarea împotriva incendiilor si Hotărârea Guvernului României nr. 571 din 10 august 2016 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu.

Citeste mai multe aici.

Benefici daca inchiriati cu noi:

  • Informații actualizate periodic
  • Spatii noi sau recent renovate
  • Personalizarea spatiului in functie de cerintele dumneavoastra
  • Fara comisioane
  • Relocare gratuita din vechea locatie

misiunea noastra

Dorim sa va oferim exact ce aveti nevoie, cand aveti nevoie asa cum trebuie sa fie. Spatiul de birou, de depozitare, logistic care sa va ofere posibilitatea de a dezvolta propria dumneavoastra afacere.

de ce

noi?

Dorim să oferim cele mai bune servicii clienților care ne dau încredere prin:
  • Clădiri renovate la standarde europene.
  • Asigurarea siguranței clienților prin sisteme performante, paza si supraveghere video 24/7.
  • Personalizarea birourilor închiriate în funcție de nevoile clienților noștri, și chiar relocarea gratuită de la vechea locație.
Harta Transport Public Inclusiv locatiile nostre
Harta Transport Public Inclusiv locatiile nostre
verifica chiar acum

spatiile disponibile

BIROURI

Noi sau recent renovate, birouri cu finisaje premium, situate în centrul Bucureștiului. Spații de birouri mari și mici disponibile. Toate proprietățile noastre îndeplinesc cerințele legale necesare oricarui tip de activitate și pot fi adaptate nevoilor dumneavoastră. Putem instala totul, de la partiții, la băi suplimentare, la camere de servere și vă va putem ajuta chiar să vă mutați mobila.

BIROURI CU DEPOZITARE

Ideal pentru companiile care vând online sau au distribuție continuă în oraș și au nevoie de birou și spațiu de depozitare într-o singură locație. Toate proprietățile au locuri de parcare și sunt aproape de transportul public, centrele comerciale și centrele de afaceri. Fiecare birou este nou construit sau recent renovat și poate fi adaptat pentru a vă satisface nevoile.

DEPOZITE SI CENTRE LOGISTICE

Găsiți spații de depozitare și logistică cu toate facilitățile necesare pentru a începe imediat activitatea comercială. Toate spațiile sunt noi sau recent renovate la standardele europene. Situate pe principalele bulevarde, cladirile sunt dotate cu rampe de încărcare pentru vehicule de mare tonaj, lifturi industriale. Spatii perfecte pentru depozit sau pentru productie.

ce ne

diferentiaza?

clienti satisfacuti

Datorită profesionalismului și experienței noastre de peste 5 ani în administrarea spațiilor de închiriere, ne putem lauda cu peste 2000 de clienți satisfăcuți.

adaptare la cerere

În funcție de cerințele clienților, personalizăm spațiile închiriate astfel încât să oferim cele mai bune servicii pe care acestia le pot gasi de pe piață.

preturi competitie

Datorita eliminarii intermediarilor, putem oferi cele mai bune prețuri pentru depozite și spații de birouri, oferindu-vă totodata o înaltă calitate a serviciilor.

clienti actuali: