Autorizatie ISU

Spatiile comerciale inchirate de catre firma noastra detin autorizatie ISU confiorm legislatiei in vigoare : Legea nr. 307 din 12 iulie 2006 privind apărarea împotriva incendiilor si Hotărârea Guvernului României nr. 571 din 10 august 2016 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu.

Ce este autorizatia de securitate la incendiu?

Autorizatia de securitate la incendiu este un act emis de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Județean sau București-Iflov. Acest document are rolul de a certifica ca o construcție, o instalație sau altă amenajare îndeplinește cerința securității la incendiu. Documentul se obține după verificarea de conformitate cu prevederile reglementărilor tehnice în vigoare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor, adoptate în documentaţiile tehnice de proiectare.

Intrucat siguranta clientilor nostri este foarte importantă, ne angajam sa respectam reglementarile legale in vigoare privind prevenirea si stingerea incendiilor. O problema pe care o au multe locatii este lipsa autorizatiei ISU. Aceasta autorizatie asigura gestionarea cat mai eficienta a unei situatii de urgenta, minimizand pe cat posibil riscurile.

In cadrul companiei noastre luam foarte in serios siguranta clientilor nostri. Avem toate autorizatiile necesare pentru spatille comericiale pe care le dam spre inchirere si suntem pregatiti pentru situatii neprevazute.