Depozite si Centre Logistice in Bucuresti

un pas mai aproape de ceea ce ai nevoie

Experienta noastra

Inchiriem depozite in Bucuresti cu locatii excelente, aproape de centre comerciale majore sau mall-uri. Spațiile sunt noi sau recent renovate la standardele europene, astfel încât produsele dvs. sunt sigure.
Locațiile de depozitare dispun de sistem de securitate 24/7 și de supraveghere video pentru a oferi clienților noștri o siguranta deplină.

Compania noastra reprezinta alegerea optima pentru toate firmele aflate in cautarea unor servicii de inchiriere spatii de depozitare marfuri, bunuri sau paleti, precum si centre logistice in Bucuresti. Clientii nostri vor gasi cele mai bune solutii in materie de inchiriere spatii de depozitare sau centre logistice intrucat pozitionarea strategica a spatiilor noastrei asigura eficienta si rapiditate în aprovizionare si livrari. Spațiile de depozitare se află în zone cu conexiuni multiple și cu acces ușor de pe bulevardele principale.
Suprafața minimă disponibilă pentru închiriere este de 60 mp

Facilitati

Depozitele sunt dotate cu:

 • Lifturi de mare tonaj
 • Rampe de Acces Iluminate cu lampi LED
 • Incalzire/ Racire
 • Utilitati (Apa, Gaze, Canalizare, etc.)
 • Sistem de preventie si stingere a inciendiilor
 • Supraveghere Video 24/7 in spatiile comune

CONTACTEAZA-NE ACUM

  AVIZ ISU

  Spatiile comerciale inchirate de catre firma noastra detin aviz ISU confiorm legislatiei in vigoare : Legea nr. 307 din 12 iulie 2006 privind apărarea împotriva incendiilor si Hotărârea Guvernului României nr. 571 din 10 august 2016 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu.

  Citeste mai multe aici.

  FLEXIBILITATE

  Stim ca toti clientii nostri au nevoie de un partener de incredere; de aceea, includem in oferta noastra si flexibilitatea în termeni de gazduire, astfel ca spatiile de depozitare si centrele logistice pot fi inchiriate pe termen scurt, dar si lung, de pana la cativa ani.

  SIGURANTA

  Spatiile noastre sunt dotate cu sistem de acces controlat, cu sistem de detectie & alarmare în caz de incendiu si supraveghere video, în timp ce paza este asigurata de agenti de securitate. Totul pentru o depozitare în conditii de maxima siguranta.

  Locatii

  Spatiile disponibile pentru inchiriere sunt situate in zone ale Bucurestiului cu multiple conexiuni si acces usor din marile bulevarde. In apropierea cladirilor sunt mari centre comerciale si Mall-uri.

  Galerie Poze

  de ce

  noi?

  Dorim să oferim cele mai bune servicii clienților care ne dau încredere prin:
  • Clădiri renovate la standarde europene.
  • Asigurarea siguranței clienților prin sisteme performante, paza si supraveghere video 24/7.
  • Personalizarea birourilor închiriate în funcție de nevoile clienților noștri, și chiar relocarea gratuită de la vechea locație.
  Harta Transport Public Inclusiv locatiile nostre
  Harta Transport Public Inclusiv locatiile nostre
  clienti actuali: