Politica de Confidentialitate

https://www.inchiriere-birou.ro/ ține la confidențialitatea informațiilor vizitatorilor site-ului și a persoanelor ale căror informații personale le primim prin utilizarea depunerilor de formulare și a altor servicii conexe. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm informațiile personale prin intermediul site-ului nostru și modul în care le procesăm. Această politică de confidențialitate descrie, de asemenea, colectarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal în numele clienților care se abonează la platforma noastră.

Prin furnizarea informațiilor personale pe site-ul nostru, sunteți de acord cu practicile de manipulare a informațiilor descrise în această politică de confidențialitate. Vă încurajăm să citiți secțiunea intitulată “Opțiunile dumneavoastră” de mai jos, pentru a înțelege alegerile pe care le aveți disponibile, cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

Această politică de confidențialitate se aplică și în cazul informațiior personale pe care le colectăm prin alte mijloace și pe care le adăugăm la informațiile personale colectate prin operarea și livrarea serviciilor și a produselor noastre.

1. Informații generale
Colectăm următoarele informații de la utilizatori: informații pe care le transmiteți în mod voluntar, date tehnice colectate automat de la toți vizitatorii site-ului, informații colectate prin intermediul serviciilor noastre, informații pe care le colectăm din surse terțe.

Este posibil să colectăm informații furnizate de dumneavoastră, atunci când alegeți să le oferiți prin intermediul site-uluihttps://www.inchiriere-birou.ro/, inclusiv atunci când ne trimiteți un e-mail care pune o întrebare – acesta se înregistrează pentru a vă răspunde solicitării și pentru a vă trimite notificări precum: completarea unui formular, înștiințare cu privire la oferte, materiale de marketing etc.

2. Scopul prelucrării și categoriile de date prelucrate
Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal de către https://www.inchiriere-birou.ro/
a) Prestare de servicii de intermediere imobiliară
b) Administrarea imobilelor pe bază de contract
c) Asigurarea de consultanță pentru afaceri și management
d) Asigurarea unor soluții integrate de marketing și promovare pentru proprietăți, investiții și proiecte imobiliare

Pentru îndeplinirea scopurilor vizând domeniul imobiliar, societatea noastră prelucrează date cu caracter personal în cadrul următoarelor operațiuni:
întocmirea documentelor necesare contractelor de inchiriere
întocmirea contractelor de muncă și altor documente pentru angajații proprii sau în vederea angajării în societatea noastră
identificarea cu exactitate a dumneavoastră atunci când doriți realizarea unei tranzacții imobiliare (prin solicitarea documentului de identitate)
furnizarea de informații cu privire la evenimentele societății
participarea la sondaje de opinie cu privire la ofertele și serviciile Societății referitor la gradul de mulțumire a clienților
identificarea și solicitarea documentelor de proprietate ale imobilelor preluate în baza de date a societății

Prelucrăm următoarele categorii de date:

• Nume, prenume, domiciliu/reședință, serie și număr document de identitate (CI/Pașaport/Permis de ședere), stare civilă, codul numeric personal, cetățenie, data nașterii, adresa de e-mail, numerele de telefon fix și/sau mobil, numărul de fax (acolo unde este cazul)
• Contactul dvs. cu noi, cum ar fi înregistrarea în cadrul site-ului, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact
• Informații privind contul dvs., cum ar fi datele plăților datorate sau primite, numerele de cont sau alte informații în legătură cu contul dvs. sau care sunt incluse în contractul nostru de gestionare a relației comerciale cu fiecare client;
• Informații privind legitimitatea accesului – vom colecta parole, indicii și informații de securitate similare utilizate pentru autentificare și accesul la conturi și servicii (pentru conturile on-line deschise de fiecare client pe web-site-ul companiei noastre);
• preferințele în materie de marketing;
• A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri;
• Istoricul dvs. de navigare. Dacă ne-ați dat permisiunea, https://www.inchiriere-birou.ro/ colectează categoriile de site-uri web pe care ați navigat de pe mobilul, dispozitivul sau PC-ul propriu, de exemplu știri. Cu toate acestea, nu avem un istoric al site-urilor pe care navigați, acesta fiind limitat la o scurtă perioadă de timp pentru a permite efectuarea conexiunii. Utilizăm aceste informații privind interesele pentru a vă trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a vă arăta reclame personalizate.
• Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi autorități publice sau private, agenții de prevenire a fraudelor, precum și de la alți furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum și comportamentul la navigarea online.

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele de identificare, tranzacționale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectăm direct de la dumneavoastră sau din alte surse atunci când deveniți clientul nostru sau când folosiți produsele sau serviciile noastre.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:
• Vă înregistrați pentru un anumit serviciu;
• Vă abonați la newsletter sau alte servicii oferite de noi;
• Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un serviciu;
• Vizitați sau navigați pe site-ul nostru
• Ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.

3. Dezvăluirea informațiilor colectate
Nu vindem sau închiriem adrese de e-mail și alte informații personale pe care le colectăm direct prin intermediul site-ului https://www.inchiriere-birou.ro/. Rețineți, totuși, că orice informație pe care ați ales să o furnizați în mod voluntar pe orice porțiune disponibilă publicului de pe site-ul https://www.inchiriere-birou.ro/, va fi disponibilă publicului și poate fi colectată și utilizată de noi sau de alții, fără restricții. Împărtășim informațiile dvs., inclusiv informațiile personale, după cum urmează:

Furnizorii de servicii

Putem furniza informații personale unor terțe părți, cu scopul de a fi folosite în îndeplinirea funcțiilor interne de afaceri (de exemplu, întreținerea, securizarea, analizarea datelor, transmiterea prin e-mail, sondaje sau găzduirea datelor). Solicităm acestor terțe părți să accepte să utilizeze informațiile dvs. personale, numai în conformitate cu această Politică de confidențialitate și pentru niciun alt scop decât să ne furnizeze serviciile necesare.

Cerințe legale

Putem divulga informații personale dacă avem convingerea de bună credință că acest lucru este necesar, printr-o citație sau altă ordonanță judiciară sau administrativă sau, altfel, cerut de lege. În plus, putem divulga informații personale în care, cu bună-credință, considerăm că este adecvat sau necesar să prevenim încălcarea Termenilor și Condițiilor sau a celorlalte acorduri; pentru a lua măsuri de precauție împotriva răspunderii; pentru protejarea drepturilor, a proprietății sau a siguranței informațiilor, a oricărei persoane sau a publicului larg; pentru a menține și proteja securitatea și integritatea serviciilor sau infrastructurii noastre; pentru a ne protejăm pe noi și Serviciile noastre de utilizări frauduloase, abuzive sau ilegale; pentru a ne investiga și să apăra împotriva cererilor sau a afirmațiilor terților; pentru asistareaa agențiilor guvernamentale de aplicare.

Informații agregate și informații neindentificate

Este posibil să împărtășim informații agregate cu clienții, clienții potențiali, partenerii sau presa, pentru a demonstra utilizarea Serviciului, pentru a indentifica tendințele industriei și a publicității și pentru a genera publicitate pentru serviciile noastre.

Opțiunile tale

În calitate de vizitator al site-ului nostru, puteți alege să nu ne furnizați informațiile personale. Puteți, de asemenea, accesa în orice moment informațiile dvs. personale pentru a le actualiza, accesa în orice moment, corecta sau șterge anumite informații despre dumneavoastră, contactându-ne la https://www.inchiriere-birou.ro/ și office@inchiriere-birou.ro. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea datelor.

Rețineți că, chiar dacă actualizați sau eliminați informațiile personale pe care ni le-ați furnizat, informațiile dvs. personale pot fi păstrate în fișierele și arhivele noastre de rezervă pentru o perioadă rezonabilă de timp, în scopuri legale.

4. Google Analytics

În plus, folosim Google Analytics pentru a analiza utilizarea site-ului nostru. Google Analytics ne furnizează date agregate pentru a ne ajuta să luăm decizii de afacere, în cunoștință de cauză. În cele din urmă, Google, în calitate de terță parte, controlează informațiile colectate prin Google Analytics și ar trebui să verificați practicile sale de confidențialitate înainte de a utiliza site-ul nostru. Puteți revizui informații despre practicile Google privind confidențialitatea în ceea ce privește Google Analytics la http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

5. Actualizarea Politicii de confidențialitate

Putem actualiza ocazional această Politică de Confidențialitate. Dacă o facem, vom schimba “data efectivă” în partea de sus a politicii de confidențialitate. Înainte de a face orice actualizare care ar face ca această politică de confidențialitate să fie mai puțin restrictivă în ceea ce privește utilizarea sau dezvăluirea datelor personale colectate înaintea actualizării, vom notifica în prealabil actualizarea prin publicarea unei notificări pe site-ul nostru web, în partea superioară sau inferioară a politicii actuale de confidențialitate. Vă încurajăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate, pentru a vă informa în legătură cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale. Utilizarea continuă a site-ului noastru reprezintă acordul dvs. cu politica de confidențialitate actuală.

6. Contact

Pentru întrebări, reclamații și informații suplimentare, ne puteți contacta la:

office@inchiriere-birou.ro

7. Politică Cookie

Precum majoritatea serviciilor web, site-ul nostru poate primi automat și înregistra informații în mod automat atunci când utilizați site-ul și serviciile noastre. Putem folosi o varietate de metode, inclusiv GIF-uri clare (cunoscute și sub numele de “beacon-uri web”) și “cookie-uri”, pentru a colecta aceste informații.

Această Politică Cookie are scopul de a vă informa despre utilizarea acestora, dar nu guvernează utilizarea site-ului nostru și nici prelucrarea informațiilor personale. Politica Cookie trebuie, prin urmare, citită în strânsă legătură cu Politica noastră de Confidențialitate și cu Termenii și Condițiile noastre.